Aktivnosti
Neumske plaže krasi toplo i kristalno čisto more koje vas mami da zaronite i osjetite osvježenje koje pruža, pa slobodno možemo reći da je Neum djelić Mediterana kakav je nekada bio, posebno iz razloga jer su cijeli grad i općina orijentirani isključivo na turizam i potpuno su slobodni od bilo kakvog oblika industrije i onečišćenja.
/Aktivnosti
Aktivnosti
Cijela neumska obala je jedna velika plaža na kojoj možete naći sve vrste plaža, od pješčanih i šljunčanih do stjenovitih i betoniranih. Većina ljudi posebno cijeni pjeskovite plaže kakve kod nas možete naći ispred hotela Zenit, Sunce, Neum te u uvali Tiha luka, koje su izvrsne za djecu, koja se rado igraju u plićaku.

S neumskih plaža pruža se izravan pogled na Klek i njegov botanički rezervat s nekoliko desetaka endemskih vrsta flore, kao i na poluotok Pelješac i njegove prekrasne uvale.

Gosti željni odmora mogu se smjestiti na udobne ležaljke u hladovini suncobrana ili borova te uživati u šumu mora i mirisima mediteranskog zelenila, a gosti željni aktivnog odmora mogu na plažama unajmiti sandoline, pedaline, kajak ili jet-ski te istraživati ljepote zaljeva.

Vožnja biciklom šetnicama uz more je zaista poseban doživljaj.

Kad padne noć neumska obala se transformira u ugodno mjesto za večernje šetnje, a kasnije i mjesto za noćni izlazak.

Galerija_aktivnosti